Introductie

Kerssens Luchtbehandeling b.v. ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Uit de markt ontvangen we nagenoeg enkel positieve berichten over onze betrokkenheid bij elk project, de kwaliteit die geleverd wordt en het meedenken inzake planning en uitvoering.

Kerssens Luchtbehandeling b.v., een financieel gezond en sterk bedrijf, wat in 2014 beloond is met een Graydon-award (deze award geeft aan dat Kerssens Luchtbehandeling b.v. tot de top van de financieel gezonde bedrijven behoort; slechts 3% van alle bedrijven voldoet hieraan!). We hebben ons bewezen als een betrouwbare partner voor elk soort project. Van kleinschalige schoolgebouwen tot grotere projecten zoals de nieuwbouw van het Zaans Medisch Centrum te Zaandam. Daarnaast zijn we al meer dan vijf jaar vaste partner voor projecten op Schiphol: projecten waar uitdagende planningen en creatieve oplossingen gekoppeld worden aan de aldaar geldende strenge eisen en normen. Ook in andere projecten, zoals overheidsgebouwen en kantoren (zowel nieuwbouw als renovatie) levert Kerssens Luchtbehandeling b.v. complete installaties die voldoen aan het LUKA kwaliteitskeurmerk.

Kerssens Luchtbehandeling b.v. erkent dat de markt in beweging is en ziet hierin mogelijkheden door diensten aan te bieden die onze opdrachtgevers ontzorgen. Dit komt onder meer tot uiting in het actief deelnemen aan projectvergaderingen (“lean”), ondersteuning in tekenwerk (uiteraard conform BIM-eisen en LUKA richtlijnen) alsmede het zelf tijdig aanleveren van appendages. Daarnaast benaderen wij projecten ook regelmatig vanuit conceptueel oogpunt; een voorbeeld hiervan is het concept “Frisse Scholen” waar Kerssens Luchtbehandeling b.v. reeds enkele passende installaties voor heeft opgeleverd.

45
Jaar Ervaring
& Kwaliteit